Objave

Nam je zdravje na prvem mestu, pa vam?

Dodal:

Pri našem delu se srečujemo z vrsto nečistoč. V veliki meri so neškodljive, pa vendar nam jo lahko marsikatera od njih zagode, ravno ko to najmanj potrebujemo. Ena od teh nečistoč so pršice, katere se zadržujejo na tekstilnih površinah, kjer imajo ravno prav vlage, toplote in hrane, kar so za njih idealni pogoji za živjenje. In ravno v teh zimskih mesecih je število okužb dihal in podobno v največjem porastu. Se vprašate zakaj?

globinsko-čiščenje-odstrani-tudi-pršice

Kako izgleda hišna pršica pod mikroskopom?

Eden od razlogov je hišna pršica, katera je eden glavnih razlogov za nastanek astme ali drugih podobnih vnetij dihalnih poti. Ker se prehranjuje z našo odmrlo kožo in drugimi nečistočami, ki jih dnevno odlagamo na oblazinjenem pohištvu kot je sedežna garnitura ali vzmetnica, se le te s časom nakopičijo, prav tako pa se v tkaninah nakopičijo njihovi iztrebki, kateri so dejanski krivec za resnejše težave.

Našim strankam svetujemo, glede na obremenjenost prostora oz. pohištva z izbiro primernega intervala čiščenja, in s tem poskrbimo za zdravje naših najdražjih, nas samih ali pa sodelavcev v podjetju.

Imate vprašanje vezano na globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo BREZPLAČNO svetovali kako se znebiti nadloge kot je hišna pršica.

Če pa sami nimate potrebnega znanja oz. zaupanja vase, nam pošjite povpraševanje in si zagotovite termin, naše strokovno podkovano osebje vam bo z veseljem priskočilo na pomoč.

0


O autorju: Aleš Rozman

Direktor