Najem / izposoja čistilnih strojev

Želite vaše preproge, jogije ali sedežne garniture očistiti sami, pa nimate učinkovitega globinskega čistilnega stroja? V čistilnem servisu 4 Letni Časi vam omogočamo tudi najem čistilnih strojev.

Oddajamo izjemno učinkovite in močne globinske sesalce na kolesih, ki so idealni za globinsko čiščenje vseh vrst preprog, sedežnih garnitur, jogijev in drugih tekstilnih površin. Omogočajo globinsko sesanje in čiščenje.

Najem čistilnih strojev zajema izposojo Ghibli strojev za globinska čiščenja, ki so posebej zasnovani za odpravljanje najbolj trdovratnih madežev, vonjav in globoke umazanije v vaših preprogah in drugih tekstilnih površinah ter pri čiščenju dosegajo profesionalne rezultate.

Če se želite izogniti čiščenju in prihraniti nekaj časa, to delo za vas z veseljem in profesionalno lahko opravimo mi.

Več informacij o naših storitvah globinskega čiščenja

  • Kapaciteta glavnega rezervoarja večjega sesalca je 80L in kapaciteta rezervoarja za čistilo 11L.
  • Kapaciteta glavnega rezervoarja manjšega sesalca je 20L in kapaciteta rezervoarja za čistilo 8L.

Poiščite svojo rešitev za čiščenje preprog, oblazinjenega pohištva, vzmetnic in notranjosti vozil pri podjetju 4 Letni Časi

Ste utrujeni od iskanja najema čistilnih strojev v bližini, ko vaše preproge, jogiji in pohištvo že urgentno potrebujejo globinsko čiščenje? Prihranite čas, naj 4 Letni Časi postanejo vaša ciljna lokacija najema čistilnih storitev.

Najem čistilnih strojev pri čistilnem servisu 4 Letni Časi

Pri nas boste našli vse od storitev čiščenja pa do najema profesionalnih globinskih sesalcev, ki so popolnoma primerni za čiščenje vseh vrst preprog, talnih oblog, jogijev in oblazinjenega pohištva. Oživite, osvežite in očistite pohištvo z izposojo globinskih čistilnih strojev.

Ne glede na to, ali potrebujete najem čistilnega stroja za čiščenje preprog ali pa nekoga, ki bo čiščenje opravil namesto vas, boste pri čistilnem servisu 4 Letni Časi našli odlično rešitev za čiščenje.

Cena najema čistilnih strojev

Koliko boste plačali za najem čistilnih strojev pri nas?

Stroški najema globinskega sesalca za čiščenje preprog, tapiciranih površin in jogijev znašajo 30 – 40 EU / dan. Zamudnine ni, vendar vam bodo zaračunali dodaten dnevni najem, če čistilnega stroja ne vrnete do določenega datuma na sedež podjetja 4 Letni Časi. Vsak dodatni dan najema se zaračuna, dokler čistilnega stroja ne vrnete.

Kako očistiti globinski sesalec pred vrnitvijo

Preden vrnete globinski sesalec si vzemite čas in stroj izpraznite in očistite. Za vrnitev neočiščenega stroja sicer ni dodatnih stroškov, vendar čiščenje po uporabi pomaga vzdrževati stroje v dobrem stanju, kar cenijo tudi naši uporabniki.

  1. korak: Odstranite zgornji rezervoar in umazano vodo izpraznite v umivalnik, stranišče ali kad.
  2. korak: Napravo izključite iz omrežja in jo odnesite na prosto ali v kopalnico. Nagnite stroj naprej, da odvečna umazana voda odteče.
  3. korak: Odstranite filter, ki se nahaja znotraj prozorne kupole, in ga izperite pod vodo iz pipe. Preverite, da v filtru ni ostankov, umazanije ali las.
  4. korak: Z vlažno krpo ali papirnato brisačo očistite notranjost kupole. Vstavite filter.
  5. korak: Nagnite stroj nazaj in s prtičkom nežno očistite spodnjo stran stroja in ščetke.

Če ste uporabili nastavek za oblazinjenje, stroj pristavite k umivalniku ali kadi in skozi nastavek razpršite preostalo vodo. Sledite korakom od 2. do 4.