Selitveni servis in naš selitveni paket storitev

Ponujamo vam možnost individualnih prevozov ter selitev. Za vse, ki se selite in potrebujete tudi čiščenje, skupaj s 4 rent.si organiziramo celoten komplet storitev. Ne oklevajte, pokličite naš selitveni servis in preverite naše storitve.

Kliknite na spodnjo povezavo naše enote 4 rent.si in si oglejte kako vam lahko pomagamo, ali pa oddajte povpraševanje in kontaktirali vas bomo, ponudbo pa priredili vašim potrebam.

Paket storitev čiščenja in prevozov

V sklopu storitev podjetij 4 Letni Časi in 4 Rent vam zagotavljamo vse storitve, ki jih potrebujete na enem mestu. Za vas smo pripravili paket storitev kvalitetnega čiščenja in varnih prevozov, ki vam omogoča profesionalne in brezskrbne selitve inventarja, pohištva, odvoz odpadkov, obenem pa tudi dosledno čiščenje vaših novih prostorov pred vselitvijo ali vaših obstoječih prostorov.

V sveže in higiensko neoporečne prostore vam prinesemo in namestimo pohištvo glede na vaše zahteve in želje ter poskrbimo za vnos vseh vaših predmetov.

Selitveni servis v okviru podjetij 4 letni časi in 4 rent poskrbi za paket storitev od prevoza, skladiščenja do čiščenja

Paket SELITEV BREZ SKRBI

Najbolj okolju prijazen in stroškovno najučinkovitejši način selitev ali prevozov znotraj Slovenije je kombinirani prevoz. To pomeni, da bo ne glede na obliko selitve ali prevoza in ne glede na lokacijo znotraj Slovenije, za prevoz vašega celotnega inventarja ali odvoz predmetov poskrbel naš selitveni servis.

S paketom Selitev brez skrbi ponujamo več kot le transport od točke A do točke B. Smo odzivni na povpraševanje in potrebe naših strank in načrtujemo, izvajamo in upravljamo z vsemi sredstvi za kvalitetno aktualizacijo paketa storitev.

Načrtovali bomo vse potrebne poteze, da bomo vse storitve v paketu izvedli v časovno določenem okviru. Celovitost storitve je za naše stranke zelo pomembna, zato bo naša ekipa poskrbela za celoten premik predmetov/pohištva od vrat do vrat in za profesionalno čiščenje prostorov.

Z vašim inventarjem, pohištvom in predmeti ravnamo skrbno in previdno

Prevoz blaga

Varnost je ključna skrb za naše cestne prevoze. Ti lahko vključujejo selitev ljudi, dostavo izdelkov ali prevoz blaga in opreme na različna območja Slovenije. Naš pristop k varnosti v cestnem prometu se osredotoča na vozniške sposobnosti in vedenje naših voznikov, pa tudi na stanje vozila, ceste in lokalno okolje.

Naši vozniki so vešči varne tehnike vožnje in obnašanja, s splošnim ciljem zmanjšanja tveganja prometnih nesreč in poškodb transportnega blaga.

Prevoz blaga s kombijem in skladiščenje

Z vsemi premičnimi predmeti ravnamo z osebno in profesionalno skrbnostjo, prepoznamo pa tudi tveganja prevoza glede na sestav posameznih predmetov in glede na teren, po katerem bomo inventar prevažali. Zavedamo se, da prevoz lomljivega blaga zahteva posebno pozornost, saj so ti predmeti zaradi svoje krhkosti še bolj izpostavljeni tveganju poškodb. Da bi preprečili morebitne težave, pred transportom te predmete še dodatno zaščitimo.

Tako nakladanje, raztovarjanje kot tudi prevoz, prenašanje in nameščanje blaga zahtevajo veliko mero pazljivosti. Naši prevozniki so ustrezno usposobljeni in bodo vedno zagotovili zahtevane varnostne ukrepe, da bodo vaš inventar ohranili v takšnem stanju kot je bilo pred transportom.

Skladiščenje blaga

Naši skladiščni prostori zagotavljajo najvišje stopnje kakovosti, varnosti in zanesljivosti za skladiščenje vašega blaga. Prostor za skladiščenje je organiziran tako, da omogoča učinkovito skladiščenje in skladnost z varnostnimi standardi ter omogoča dovolj prostora za dostavo in pakiranje. Nudimo nenehno spremljanje blaga, sistem video nadzora in kakovostno skladiščenje, zato bo vaš inventar popolnoma varen.

Selitveni servis poskrbi za vse postopke skladiščenja blaga, od zbiranja do upravljanja s skladiščenim blagom pa do dostave blaga na določeno lokacijo.

Naš selitveni servis prostore pred vselitvijo temeljito očisti z ekološkimi čistili in namesti vaše pohištvo

Nove bivalne prostore ali druge prostore v katerih boste preživljali svoj čas je pred bivanjem v njih potrebno očistiti. Oseba ali ljudje, ki so tam živeli ali delali pred vami so neizogibno za seboj pustili nečistoče in prah, katere je potrebno odstraniti pred bivanjem. Tudi povsem nova konstrukcija ni tako čista in prazna, kot je videti.

Naš selitveni servis za vas opravi čiščenje hiše, stanovanja ali drugih prostorov še preden jih začnete uporabljati, ob enem pa poskrbi za namestitev pohištva v prostore, zato lahko pozabite na težave s kupom škatel in prenašanjem težkega pohištva.

Pri čiščenju je potrebnih kar nekaj korakov, vendar vam za te ni treba skrbeti saj smo tu mi. Z okolju in zdravju prijaznimi čistili bomo poskrbeli, da bodo vaši prostori kot novi – sijoči, razkuženi in generalno očiščeni v samo enem dnevu.

Naš selitveni servis očisti vaše prostore z ekološkimi čistili