Profesionalno globinsko čiščenje tapeciranih površin

Globinsko čiščenje je svojevrstno čiščenje, ki potrebuje strokoven pristop in poznavanje dela. Pri globinskem čiščenju odstranimo umazanijo, madeže, pršice in osvežimo izgled površine, večkrat površina spet izgleda kot nova.

Ponujamo klasično globinsko čiščenje po mokrem, ali po suhem postopku, prilagodimo pa ga glede na zahtevnost madežev in materialov iz katerih so površine.

Opravljamo globinsko čiščenje naslednje površine:

Kliknite na sliko in preberite kako vam bomo očistili vaše tapecirane površine hitro, ugodno in predvsem kvalitetno.

S profesionalnimi čistilnimi pripomočki, stroji in čistili, opravljamo globinsko čiščenje tal in globinsko čiščenje oblazinjenga pohištva; rezultati pa se vsakič znova navdušujoči.

Stranke enostavno ne morejo verjeti svojim očem ko vidijo ponovno očiščene površine. Res je da obstajajo madeži ki so neodstranljivi, vendar lahko poskrbite da se to vam ne bo zgodilo. Nekaterih madežev in obstojnih močnih vonjav z navadnim sesalcem ne boste mogli odstraniti, zato porebujete posebna čistila in čistilni postopek narejen z globinskim strojem, ki bo takšen madež razgradil in ga odstranil.

Medtem ko vaš sesalec lahko opravi fantastično delo, se znebi prahu, ki se nabira vsak dan in umazanije z vaših površin, pa profesionalen globinski sesalec naredi še veliko več.

Kako lahko rešite površino pred trajnimi poškodbami?

Madež razlite kave za popolno odstranitev potrebuje globinsko čiščenje
  • Pri čiščenju ne uporabljajte grobih krtač ali glici gobic, ter kakršnihkoli grobih predmetov. Ti lahko poškodujejo površino tkanine katera lahko začne razpadati ali izgubi svojo živo barvo.
  • Pri čiščenju uporabljajte preverjena čistila, če niste prepričani o pravilni izbiri čistila, ga raje ne nanašajte saj lahko zaradi napačnega čistila tkanina neenakomerno obledi ali pa celo začne odstopati.
  • Vsak novonastali madež tamponirajte z bombažno krpo, katero prej omočite z čisto in hladno vodo, nato pa jo z rahlimi krožnimi gibi pivnate iz površine.

Tekočine ki lahko trajno poškodujejo naše tekstilne površine:

  • kava
  • urin in iztrebki
  • maščobe
  • kisline
  • kri
  • razni voski
  • razne kreme

Zatorej, priporočamo vam da se pred vsakim samostojnim čiščenjem informirate o primernem postopku in čistilu, ter s katero vrsto material imate opravka, saj v kopici mateialov ki jih najdemo danes na tržišču, zlahka spregledamo lastnosti njih.

Priporočamo vam, da nas kontaktirate, če niste prepričani kaj in kako, saj vam bomo z veseljem BREZPLAČNO svetovali!

Pošljite nam povpraševanje in si pridobite ponudbo za globinsko čiščenje še danes!