Ne bo vam žal

Vizija, poslanstvo, cilji

Vizija: Naša vizija je podjetje, ki s svojimi kakovostnimi storitvami ponuja rešitve tako za  podjetja kot za končne uporabnike, obvladuje izzive in nastopa korektno v odnosu do stranke, kot tudi zaposlenih.

Poslanstvo:  V našem podjetju se trudimo vzpostaviti boljše delovne pogoje za zaposlene, zagotavljati večjo socialno varnost, kot tudi boljšo in učinkovito ponudbo za naše cenjene stranke. Naše poslanstvo je širiti dolgoročno zanimivo ponudbo. Pri tem pa je največji uspeh naša družbena odgovornost do zaposlenih, strank in v skrbi za okolje.

Cilji: Naši cilji so pridobiti in širiti spekter poslovnih partnerjev oziroma strank, zagotavljati kakovostno in učinkovito, ter cenovno dostopno ponudbo storitev, zagotavljati strokovno in tehnično podkovano pomoč našim strankam in opravljati delo, ki nas veseli in to v delovnem okolju, ki nas spodbuja z novimi idejami.

Vsak od nas si želi, da je oseba s katero sodeluje poštena, razgledana in strokovno podkovana v tem kar počne, kajne? Prav zato se pri nas trudimo ustvariti podjetje, ki je predvsem usmerjeno v dolgoročnost poslovanja; cilj ni dobiček, ampak preskrbljenost naših zaposlenih in ustvarjanje novih delovnih mest. Pri tem nam lahko pomagate s tem da nas preizkusite.