Generalno čiščenje stanovanj in hiš

Ne glede na to, ali za generalno čiščenje stanovanja najamete čistilni servis ali pa ga opravite sami, osnovne naloge generalnega čiščenja vključujejo pometanje, sesanje, odstranjevanje prahu, čiščenje površin itd. Generalno čiščenje je najbolj optimalno izvajati pogosteje za vzdrževanje čistoče in higiene bivalnih prostorov.

4 letni časi - Generalno čiščenje stanovanja

V našem podjetju 4 letni časi ponujamo kvalitetno generalno čiščenje stanovanja ali vaše hiše. Pri čiščenju stanovanja poskrbimo, da je vse očiščeno v najkrajšem možnem času. Uporabljamo preverjene tehnike čiščenje, prav tako pa kvalitetne stroje in pripomočke, s katerimi si delo precej olajšamo. Olajšano delo posledično predstavlja prihranek za nas, prav tako pa tudi za vas. Če ne želite še naprej zapravljati dragocenega časa, nas kontaktirajte in si zagotovite termin še danes.

Verjamemo, da si boste ob pogledu na vaše prečudovito očiščeno stanovanje zaželeli, da bi vam ga redno čistili, kar potrjujejo naše redne stranke.

Generalno čiščenje stanovanja vključuje naslednje storitve:

Naše storitve generalnega čiščenja stanovanj so odlične, ker vam pomagajo, da lažje in hitreje opravljate tekoča dnevna opravila čiščenja vaših bivalnih prostorov.

Storitve vključene v generalno čiščenje stanovanja

Naš seznam generalnih storitev vključuje:

 • Pometanje in pomivanje
 • Brisanje prahu
 • Vakuumsko sesanje
 • Čiščenje in razkuževanje vseh skupnih površin
 • Čiščenje steklenih površin
 • Odstranjevanje madežev
 • Odstranjevanje smeti in zamenjava vrečk

V čiščenje so vključeni naslednji prostori:

 • Čiščenje kuhinje: čiščenje svetil, čiščenje pulta in ostalih površin, štedilnika, mikrovalovne pečice in umivalnika, čiščenje tal (pometanje in pomivanje), čiščenje žaluzij in pomivanje oken
 • Čiščenje kopalnice: čiščenje svetil, čiščenje umivalnika, WC-ja in kadi / tuš kabine, ogledal, čiščenje tal (pometanje in pomivanje), čiščenje oken
 • Čiščenje dnevne sobe: čiščenje svetil in stropnih ventilatorjev, čiščenje podstavkov in ostalih predmetov, čiščenje tal (pometanje / sesanje in pomivanje), sesanje preprog, brisanje prahu, čiščenje žaluzij in pomivanje oken
 • Čiščenje spalnic: brisanje prahu na pohištvu, čiščenje svetil in stropnih ventilatorjev, čiščenje tal (pometanje / sesanje in pomivanje), sesanje preprog, čiščenje žaluzij in pomivanje oken
 • Čiščenje hodnikov, vež in predprostorov: brisanje prahu, čiščenje svetil, čiščenje tal (pometanje / sesanje in pomivanje), čiščenje žaluzij in pomivanje oken

📨 Želim ponudbo

Prilagodljive storitve

Storitve generalnega čiščenja so prilagodljive, kar pomeni, da se pred izvedbo dogovorimo in naredimo načrt čiščenja. Vedno upoštevamo vaše želje in dodamo, odstanimo ali prilagodimo katero koli od storitev.

Naše storitve čiščenja so tiste, na katere smo ponosni! Vaše stanovanje ali hiša je prostor, ki je odraz vašega življenja. Razumemo, kako pomembno je, da vzdržujete najvišje standarde reda in čistoče v svojem bivalnem okolju.

Pri 4 letni časi se osredotočimo na vaše potrebe in skupaj rešujemo morebitne pomisleke v zvezi s čiščenjem posameznih površin, neželeno opremo in predmeti ter obravnavamo vse posebne zahteve, za katere morda mislite, da niso dosegljive. 4 letni časi je podjetje, ki mu lahko zaupate skrb za čistočo svojega stanovanja!

Ekološka, zdravju in okolju prijazna čistila

Za generalno čiščenje stanovanja uporabljamo ekološka čistilna sredstva

Paleta NATURSAFE koncentriranih čistil s certifikatom ECOLABEL: čistilni izdelki, namenjeni zmanjšanju vplivov na okolje in z največjim zmanjšanjem tveganja uporabe za uporabnika so varen odziv na vaše potrebe čiščenja s certifikatom Ecolabel, evropskim ekološkim znakom in učinkovito izpolnjujejo okoljevarstvene zahteve.

Očiščena hiša je dobra za duha, ni pa vedno dobra za okolje. Danes mnogi čistilni izdelki vsebujejo hlapne organske spojine (VOC), ki pri vdihavanju ali dotiku lahko škodijo vam in vaši družini.

Naša čistilna sredstva so okolju prijazna in hitro razgradljiva. To so večnamenska in specialna čistila, ki se lahko kosajo z vsakim madežem in umazanijo saj delujejo enako dobro kot njihovi kemični tekmeci. Čistilna sredstva, ki jih uporabljamo ne vsebujejo škodljivih, močnih kemikalij, ki dražijo kožo in sluznico, škodujejo zdravju in okolju.

Z njimi ne tvegamo vdihavanja emisij strupenih kemičnih snovi, kar je pomembno predvsem če imate alergije ali astmo, prav tako pa seveda za varnost splošnega zdravja.