Potrebujete pomoč pri rednem čiščenju vašega stanovanja?

Po napornem delavniku pridete domov in tam vas čaka presenečenje, ki vam že tako dolg dan še podaljša. Kupi posode, perila ali pa umazana kopalnica. Vam je znano? Seveda! Ob napornem dnevu v službi, otrocih, hišnih ljubljenčkih ali drugih dejavnostih človeku preprosto zmanjka časa za redno čiščenje stanovanja.

Redno čiščenje stanovanj

Pustite, da vam naše osebje pomaga in vam olajša dan, vi pa se posvetite vam bolj pomembnim opravilom ali pa počitku. Zakaj se nebi razvajali? Z veseljem se lotimo rednega čiščenja stanovanja, pri tem pa spoštujemo zasebnost naših strank.

Pri rednem čiščenju stanovanja bomo vedno zagotovili storitve, ki vključujejo naslednje:

  • Kopalnice: čiščenje vseh površin, odstranjevanje pajčevin, prahu, čiščenje tal, čiščenje stranišč, čiščenje ogledal, čiščenje tuš kabine, kadi in prhe, čiščenje ploščic, čiščenje lijakov in pip, čiščenje oken in vrat.
  • Spalnice: čiščenje vseh površin, čiščenje tal, brisanje prahu, odstranjevanje pajčevin, čiščenje oken in vrat ter steklenih površin.
  • Bivalni prostori: čiščenje vseh površin, čiščenje tal, brisanje prahu, odstranjevanje pajčevin, čiščenje oken in vrat ter steklenih površin.
  • Kuhinja: čiščenje vseh površin, čiščenje tal, čiščenje pulta, pomivanje posode, čiščenje kuhinjskih aparatov, čiščenje steklenih in kromiranih površin, brisanje prahu, odstranjevanje pajčevin, čiščenje oken in vrat.

Pri čiščenju nikoli ne pozabimo na brisanje stropnih ventilatorjev, svetil, brisanje prahu na okvirjih slik in drugih predmetov, čiščenje za in pod kosi pohištva, čiščenje ogledal, čiščenje vratnih in okenskih okvirov, kljuk in stikal.

Pri 4 Letni Časi vam zagotavljamo temeljito redno čiščenje stanovanja

Velika hiša ali majhno stanovanje, prvo nadstropje ali deseto. Prepustite delo nam. Smo ekipa predanih in izkušenih profesionalnih čistilcev, ki nudi temeljito čiščenje vašega stanovanja od stropa do tal. Z vrhunsko opremo in okolju prijaznimi čistilnimi sredstvi vam zagotovimo brezhibno čisto bivalno okolje!

Več razlogov je, zakaj vedno znova poudarjamo skrb za temeljito čiščenje vseh vrst in velikosti stanovanj. Čistilci v 4 Letni časi imamo večletne izkušnje na področju čiščenja in smo pravi perfekcionisti v vsakem pomenu besede! Prilagodljivi smo glede vaših potreb in nudimo tudi storitve čiščenja stanovanj po meri in prilagodljive urnike. Z združitvijo usposobljene čistilne ekipe ter kakovostne opreme in okolju prijaznih čistilnih sredstev ponujamo vsestranske storitve čiščenja stanovanj.

Naš primarni cilj je nuditi prilagojeno storitev, s katero bomo zagotovili, da so vse vaše potrebe čiščenja stanovanja zadovoljene. Od velikih površin in vse do predelov izven dosega – vaše stanovanje bomo očistiti do popolnosti!

Preverite naše reference, saj vemo, da je zaupanje ključnega pomena, in videli boste, zakaj nam zaupajo drugi.

Prvi korak ste že naredili, izpolnite še kontaktni obrazec s povpraševanjem in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali. Dogovorili se bomo za ogled in se spoznali ter pogovorili o vaših željah. Glede na dogovor bomo pripravili ustrezen termin za redno čiščenje vašega stanovanja ali hiše. In to je to. Brez skrbi lahko uživate v prostem času ali z vašimi najdražjimi preživite več kvalitetnega časa, saj bomo za čiščenje poskrbeli mi.

Niste prepričani ali je to resnično storitev, ki jo potrebujete? Mogoče potrebujete le generalno čiščenje stanovanja, potem imate enkratno priložnost preizkusiti našo ekipo. Verjamemo, da vam ne bo žal!