Kako učinkovito čistiti večje objekte kot so trgovine in trgovski centri

Redno čiščenje trgovin in trgovskih centrov je del čiščenja poslovnih prostorov, prilagojen dnevnemu čiščenju. Imate trgovino, prodajni salon ali cel trgovski center? Potem ste na pravem mestu.

Redno čiščenje trgovin in strojno čiščenje tal v trgovskem centru

Ni skrivnost, da obiski nakupovalnih centrov niso več za tradicionalno nakupovanje, ampak bolj za dnevno preživljanje dni s prijatelji in družino. Številni nakupovalni centri imajo restavracije, sanitarne prostore in zabavišča, kar nakupovalno izkušnjo spremeni v popolno preživljanje prostega časa.

Glede na trenutne razmere v povezavi s širjenjem Korona virusa, je pomembno še dodatno okrepiti vzdrževanje higiene in dezinfekcije delovnih površin, vozičkov, nakupovalnih košar, drsne dele tekočih stopnic in trakov, dvigal in druge opreme v trgovskih centrih in trgovinah, ter takšno stanje vzdrževati 24/7.

Redno čiščenje omenjenih površin opravljamo s skrbjo dobrega gospodarja, vam pa omogočimo brezhibno čistočo površin in prihranek na dolgi rok. Ker razpolagamo tako z izkušenim osebjem, kot s primerno čistilno tehniko, lahko zagotavljamo čiščenje v manjših, srednjih in večjih objektih.

Čiščenje večjih površin je lahko stroškovno gledano zelo učinkovito, seveda ob pravilni uporabi vseh pripomočkov in znanj o samem čiščenju. Mi poskrbimo, da se vaši prostori pokažejo v vsej svoji lepoti, medtem ko se vi posvetite vam bolj pomembnim rečem.

Redno čiščenje trgovin in drugih večjih objektov z ekipo 4 Letni Časi

Imamo visoko usposobljeno osebje ter čistilna sredstva in opremo visoke kakovosti. Naša ekipa čistilnega osebja je visoko usposobljena in izkušena pri zagotavljanju najboljših možnih čistilnih storitev vsem strankam.

Čiščenje velikih površin in objektov, kot so trgovski centri, ne zahteva zgolj profesionalnega čiščenja, temveč tudi uporabo kakovostnih čistilnih sredstev in opreme. Na voljo imamo sodobno čistilno opremo, ki omogoča hitro in učinkovito čiščenje vsakega objekta. Uporabljamo tudi eko čistila, ki so prijazna tako do vašega objekta kot tudi do okolja.

Čiščenje trgovskega centra

Glede na vaše potrebe in želje, pripravimo načrt rednega čiščenja trgovin ali trgovskega centra:

  • kdaj se bo izvajalo čiščenje,
  • katere površine je potrebno očistiti,
  • kakšne so vaše želje,
  • kako se izvaja čiščenje,
  • predvsem pa kako vam bomo zagotovili kvaliteno čiščenje.

Pri podjetju 4 Letni Časi razumemo, da se potrebe po čiščenju za različne objekte med seboj razlikujejo. Zato smo zasnovali načine, s katerimi lahko prilagodimo svoje storitve čiščenja in pristop čiščenja prostorov, da ustrezajo določenemu nakupovalnemu centru in zahtevam naročnika. Vse, kar morate storiti, je, da se pogovorite z nami in nam razložite, da potrebujete redno čiščenje trgovin ter opredelite pomembnosti, in za vas bomo pripravili načrt, ki ustreza vašim potrebam.

Torej, kontaktirajte nas preko kontaktnega obrazca, ali pa nas pokličite in skupaj bomo ugotovili kako vam lahko pomagamo.