Očistite in osvežite svoje delovne prostore

Ko prebirate dotičen članek si lahko že predstavljate, zakaj je generalno čiščenje poslovnih prostorov nujno opravilo. Ali ste na delovnem mestu, kjer imate vsak dan opravka s strankami, kupci in dobavitelji? Ali pa samo z zaposlenimi? Vsi našteti lahko v vašo pisarno prinašajo nečistoče, viruse, bacile pa še bi lahko naštevali.

Generalno čiščenje poslovnih prostorov in pisarn

Izkoristite priložnost in vaše prostore očistite, s tem pa prispevajte k vašemu odličnemu počutju, ki bo povečalo delovno učinkovitost vašega podjetja.

Kaj zajema generalno čiščenje poslovnih prostorov

Poslovni prostori in pisarne vseh velikosti se zanašajo na čistilne storitve podjetja 4 letni časi. Naše storitve zagotavljajo, da je vaša pisarna vsak dan videti v najboljšem stanju; naše metode čiščenja in dezinfekcije zagotavljajo, da je vaš delovni prostor brez nezaželenih virusov in okužb, ki tako pogosto ohromijo delovno silo.

V primerjavi z običajnim čiščenjem poslovnih prostorov, storitev generalnega čiščenja običajno vključuje naloge čiščenja, ki so zahtevnejše in zahtevajo več časa za izvršitev.Pri generalnem čiščenju se opravijo postopki čiščenja, ki so ponavadi izvzeti iz rednega čiščenja poslovnih prostorov. Pri generalnem čiščenju se globinsko očistijo tapecirane talne površine, obnovijo se premazi in očistijo steklene površine.

Pri večjih objektih najprej naredimo ogled objekta in se na podlagi tega dogovorimo za termin čiščenja. Tako ne motimo vašega delovnega procesa, v kolikor je to le mogoče. Vse storitve nudimo kot samostojne, če ne potrebujete vseh iz kompleta generalnega čiščenja.

Predlagamo vam, da nam pošljete povpraševanje in si pridobite ponudbo po vaši meri.

📨 Želim ponudbo

Nekatere naše skupne storitve čiščenja poslovnih prostorov vključujejo

Čeprav niso vse komercialne storitve čiščenja enake, jih bo večina sledila kontrolnemu seznamu generalnega čiščenja, ki lahko vključuje ali ne vključuje naslednjih nalog:

  • Temeljito pomivanje tal vseh nadstropij in premaz površin trdih tal;
  • Temeljito sesanje preprog in podnih površin (po potrebi premaknemo pohištvo);
  • Odstranjevanje prahu, čiščenje in razkuževanje telefonov, stikal, kljuk, tipkovnic, mišk, ekranov in druge elektronike ter delovnih površin
  • Čiščenje kuhinj in prostorov za malico;
  • Čiščenje žaluzij, okenskih polic in pomivanje oken
  • Čiščenje notranjosti omar
  • Čiščenje notranjosti aparatov in elementov (hladilniki, mikrovalovne pečice…)
  • Celovito čiščenje kopalnic in stranišč
  • Odvoz smeti iz vaših prostorov.

Vse površine sanitiziramo z učinkovitimi okolju prijaznimi čistilnimi sredstvi. Pokličite nas in si oglejte, kako lahko “izboljšamo vašo tržno podobo”!