Zanesljiva rešitev za čiščenje poslovnih prostorov

Redno čiščenje poslovnih prostorov zajema čiščenje vseh dostopnih površin na dosegu roke, ki se lahko čistijo vsakodnevno, večkrat tedensko ali pa samo enkrat tedensko, odvisno od potreb oz. obremenitve vaših prostorov.

Čiščenje poslovnih prostorov kot so pisarne, sejne sobe, lobiji, stranišča in jedilnice

Pri rednem čiščenju poslovnih prostorov poskrbimo, da so površine očiščene tako kot morajo biti. Po čistoči naših prostorov se vidi profesionalnost in skrb, ki jo namenjamo čiščenju vaših prostorov.

Namesto, da se s čiščenjem ukvarjate sami, le-to prepustite nam, strokovnjakom na svojem področju.

Sami se posvetite tistemu, kar je pomembno vam. Večina podjetij v Sloveniji danes že uporablja čistilne servise za čiščenje svojih prostorov, kar je z vidika ekonomičnosti smiselno, saj poleg strokovnosti prihranimo precej dragocenega časa.

Kontaktirali vas bomo in se dogovorili za ogled vaših poslovnih prostorov. Ob ogledu se bomo tudi osebno spoznali in pogovorili o tem, kako vam lahko pomagamo in zagotovimo kvalitetno čiščenje.

Velja omeniti, da vsem našim rednim strankam ponujamo dodatne popuste, saj verjamemo, da le z dolgoročno usmerjenostjo lahko razvijamo medsebojne odnose.

📨 Želim ponudbo 

Naše storitve čiščenja poslovnih prostorov vključujejo (vendar niso omejene na) naslednje:

  • Čiščenje površin, brisanje prahu, okenskih polic, okvirjev slik in računalniških monitorjev;
  • Sesanje preprog in talnih oblog;
  • Razkuževanje kljuk, tipkovnic in računalniških mišk;
  • Odstranjevanje smeti in recikliranje;
  • In še več – na voljo je čiščenje po meri oziroma predhodnem dogovoru!

Za čiščenje uporabljamo ekološka čistila in sistem barvnih krp, s katerimi poskrbimo, da ima vsaka površina določeno barvo krpe, tako, da ne pride do mešanja nečistoč med različnimi površinami.

Naši profesionalni čistilci ne bodo nikoli ničesar odvrgli ali premaknili, ne da bi vas prej vprašali. Podjetje 4 Letni Časi je z več letnimi izkušnjami zanesljiva in ugodna izbira za čiščenje vašega doma in poslovnih prostorov.

Kaj je pomembno pri čiščenju vaše pisarne

Medtem ko več kot polovico dneva sedimo za pisalno mizo zatopljeni v delo, večinoma sploh ne pomislimo na čiščenje poslovnih prostorov. Vendar se moramo zavedati da delamo veliko več kot le to, da delamo. Žvečimo, kihamo, kašljamo, se dotikamo površin in delovnih pripomočkov in včasih tudi kaj polijemo – tako je dan za dnem. Ni čudno, da naše delavno okolje prav hitro postane mikrobiološki živalski vrt. Na naši mizi se nabira nered, ki ga je potrebno očistiti.

Čiščenje mobilnega telefona z dezinfekcijskim robčkom
  1. Očistite prah: Z vlažno krpo iz mikrovlaken obrišite vse površine. Pospravite vse svoje dokumente in papirje, fascikle, mape z datotekami, koledarji, spenjalnik in druge predmete, tako da lahko obrišete celotno površino mize. Ne spreglejte območij, kot so kabli za mizo, ventilatorje, okenske police, zgornji del monitorja ali okvirje slik.
  2. Posesajte: Delajte od zgoraj navzdol. S pomočjo nastavkov posesajte vse površine in prašne delce, na koncu pa temeljito posesajte tla, preproge ali talne obloge. Bodite pozorni na kote in robove prostora, kjer se nabere največ smeti in prahu.
  3. Razkužite površine: Površine svoje mize se ves čas dotikamo in ustvarjamo nove kolonije mikrobakterij z vsakim pritiskom na tipko, klikom miške in telefonskim klicem. Tipkovnico, miško, mobilni telefon in pisarniški telefon razkužite.
  4. Bodite dosledni: Na koledar si nastavite opomnik, ki vas bo dvakrat na teden opomnil, da je čas za čiščenje in organizacijo vaše delovne površine in prostora. Naj to postane vaša rutina čiščenja. Še boljše je, da imate dezinfekcijske robčke vedno na svoji mizi, da lahko delovno površino večkrat na hitro pobrišete in razkužite.

Profesionalne storitve čiščenja poslovnih prostorov

Vaši sodelavci (ali vaša družina) bodo cenili vašo organizirano in čisto mizo in s tem tudi vaše razmišljanje! Redno čiščenje poslovnih prostorov in posledično organiziran delovni prostor zmanjšuje motnje pri delu in spodbuja produktivnost. Zakaj ne bi svojemu domu namenili enake pozornosti?

Če potrebujete pomoč pri čiščenju vaših bivalnih prostorov, si preberite članek o čiščenju stanovanja / hiše. Če raje preživite čas v svoji službi, kot da bi sami pospravljali doma, vam lahko pomaga ekipa 4 Letni Časi. Naše storitve čiščenja bodo vašemu stanovanju ali poslovnim prostorom namenile pozornost, ki jo potrebujejo. Pokličite nas ali pošljite povpraševanje.