Naš postopek čiščenja preprog je preizkušen in dokazano odstranjuje alergene in bakterije

Res je, da čiščenje preprog na trgu predstavlja veliko izbiro storitev, niso pa vse storitve enake z vidika varnosti in učinkovitosti. Ali kdo pri vas doma trpi zaradi alergij ali astme in vas skrbijo alergeni in kakovost zraka? Ali imate otroke ali hišne ljubljenčke, ki se radi igrajo na preprogi in vas skrbijo nečistoče in bakterije, ki se nabirajo na preprogi?

Preproge delujejo kot velikanski filtri, ki absorbirajo in zbirajo alergene in mikrobe. Toda tako kot zračni filter tudi preproge sčasoma postanejo polne nečistoč in jih je treba pravilno očistiti, da učinkovito odstranimo delce, ki se v njih naselijo iz zraka. Pri tem pa je potrebno zagotoviti, da poleg čiste preproge poskrbimo tudi za kakovost zraka in da ostanete varni in zdravi tudi vi in vaša družina.

Varno čiščenje preprog za vašo družino

Da bi bilo odstranjevanje nezdravih in neželenih elementov iz vaših preprog čimbolj učinkovito, smo se odločili za uporabo eko čistilnih sredstev, ki so okolju prijazni in ne vsebujejo strupenih kemikalij.

Pri merjenju učinkovitosti teh čistilnih sredstev smo ugotovili, da prav nič ne zaostajajo od drugih kemičnih čistil, poleg tega pa nimajo negativnih vplivov na vaše zdravje in okolje.

Kako poteka globinsko čiščenje preprog

Zgodi se, da včasih po preprogi kaj polijete ali jo tako ali drugače umažete, vendar ni potrebno, da se z madežem na preprogi ali pohištvu sprijaznite, če ga sami ne morete odstraniti. Ne glede na to, ali gre za svež madež ali že posušenega, naši čistilni postopek lahko odstrani vse tiste trdovratne madeže, za katere ste mislili, da bodo tam ostali za vedno.

Pri globinskem čiščenju preprog uporabljamo kombinacijo čiste raztopine, močnih čistilnih ščetk in vakuumskega sesanja. Globoko v vlakna preproge vbrizgamo mešanico čistilne raztopine in vode.

S krtačo preprogo skrtačimo, madeži in umazanija se razgradijo, nato pa jih z močnim čistilnim strojem odstranimo. Redno globinsko čiščenje preprog zmanjšuje obrabo z odstranjevanjem drobnih delcev in velikih delcev umazanije, ki uničujejo vlakna vaše preproge in jih dušijo, kar pospešuje obrabo tekstila.

Pokličite nas in zaščitite naložbo, ki ste jo vložili v svoj dom . Prihranite denar in čas, mi pa bomo vašo preprogo profesionalno očistili in higiensko zaščitili vas in vašo družino.

📨 Želim ponudbo

Kaj so globoko zažrte nečistoče?

Nečistoče, ki jih vidite, kot je umazanija od čevljev ali tista, ki jo opazite pri sesanju, ni edina, ki jo je potrebno odstraniti, da bi bila preproga čista v pravem pomenu besede. Na preprogi in oblazinjenem pohištvu se nabira veliko nečistoč, ki so očem nevidne, kot na primer kožne celice, bakterije, mikrobi, cvetni prah in delci hrane, ki ostanejo na preprogi, kot stranski produkt sesanja.

Globinsko čiščenje umazane preproge

Vaše preproge lahko zadržijo kar en kilogram zemlje na kvadratni čevelj, še preden je to sploh opazno! Globinski postopek čiščenja opere vlakna preproge in odstrani umazanijo, ki se zažre globoko v notranjost.

Pogostost globinskega čiščenja preprog je odvisno od količine prometa v vašem domu. Priporočamo globinsko čiščenje preprog vsaj dvakrat letno, če pa imate hišne ljubljenčke, otroke ali kadite, pa vsako trimesečje. Tako bodo vaše preproge ostale čiste in zaščitene.

Zahvaljujoč našemu znanju, izkušnjam in profesionalni opremi bodo po čiščenju vaše preproge čiste, mehke in sveže.